woensdag 15 december 2010

And the winner is......

Oke, dit is het plan: Men nemen een lijstje met volgers in willekeurige volgordeIk gooi de dobbelsteen 2x en tel de getallen op. Bij bijv. 5+6=11 tel ik dan 1+1=2 oke? Mocht het 10 worden dan moet ik even kijken want 1+0=1... hmmmm. Als dit gebeurd dan strijden 1 en 10 nog even samen verder.
Roll the dice once...Roll the dice twice....En jaaa! 3+6=9.... The winner is....

Brenda van BDDesigns!!!

Dus Brenda, als je in de buurt bent haha! Misschien kun je even komen passen? Je mag ook je maat doorgeven dan stuur ik m wel naar je toe (lees: gooi ik m wel door je brievenbus).
Ik beloof jullie met mijn hand op mijn hart dat dit allemaal eerlijk gebeurd is. Toch is het een beetje bizar want Brenda en ik wonen in hetzelfde dorp! Dat verzin je toch niet!
Wens jullie een fijne dag
Liefs...


We got ourselfs a winner...! It's Brenda from BDDesigns!! And believe it or not... she lives in the same village as me..
Have a nice day!

1 opmerking:

  1. Wat leuk zeg, ben helemaal blij, heb ik ook eindelijk eens een give away gewonnen haha. Eigenlijk is het wel het leukste als ik m even bij je op kom halen natuurlijk. Moet alleen even kijken hoe dat uit gaat komen, maar dat hoor je nog van mij.
    Enne, ik woon niet in koudum hoor, maar in sneek ;) (Maar ik werk er wel hoor)

    Sta je trouwens ook op de kerstmarkt vrijdag?

    Gr Brenda

    BeantwoordenVerwijderen