donderdag 17 november 2011

Holy Stitch!


Wauw! Wat was het leuk afgelopen weekend!
Wat een mensen, wat een leuke reacties!
{WOEHOE!!}
Onze cel was een sfeervol geheel geworden (das nog best lastig... t blijft toch n gevangenis...) dankzij het briljante idee om een cd met vogelgeluiden aan te schaffen :-)
Plus natuurlijk onze uiterst aaibare en vrouwelijke collectie ;-)


Renske a.k.a "Tuttebel" strikes the pose.Het was ook wel heel erg leuk dat Petra & dochter Mirthe van noflik nifelje ineens live in de cel stonden! Wat leuk om elkaar dan eens in het echt te ontmoeten. Het klopte ook helemaal en... wat een verwennerij want wat had ze lieve kadootjes meegenomen...!!
Super!


De reacties op de bedel die ik van Silke heb gemaakt overtroffen werkelijk alles. Het is toch wel heel leuk dat de dingen die ik in de eenzaamheid (ja, soms wel ja) van mijn studio bedenk, dat daar dan zulke warme en lieve reacties op komen. Dat doet een mens goed!


En op het moment dat ik dacht "nu zit ik er doorheen" want zwanger, moe noem maar op. Toen kreeg ik ineens 2 bijzondere dames in mijn cel... Heb nog gezocht om engelenvleugels maar kon ze niet vinden.
Linda en Suus dankjulliewel voor jullie bijzonder goede timing :-) en jullie fijne energie.

De uitslag van de ontwerpwedstrijd zal ik zo snel mogelijk bekend maken, teveel mooie ontwerpen. Ha, wat een luxeprobleem!

Al met al: Geslaagd!

2 opmerkingen:

 1. Hé Peet, na een drukke week eindelijk weer eens de tijd om bij je op "visite" te gaan. Mirthe vraagt regelmatig of ik de uitslag van de ontwerpwedstrijd al weet. Vol verwachting klopt haar hart...Je zal wel kapot geweest zijn na vorig weekend. het waren behoorlijk lange dagen. Was het zondag ook nog lekker druk?
  Ik vond het echt een aanrader. echt een succes!

  Ik hoop snel weer in wat rustiger vaarwater te komen en zelf ook weer eens lekker te kunnen "nifelen", want dat komt er op het moment amper van.

  noflik weekend!
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen