dinsdag 7 februari 2012

Over datum

Voel me:
goed,
heerlijk,
relaxed,
maar vooral
ontzettend zwanger!
:-)

Zie nu pas dat er een soort van energiebal om mn buik zit... vooral zichtbaar op mn vest.
Wauw, zien jullie m ook?

10 opmerkingen:

 1. Wat een pracht van een buik
  en wat gaaf die energie zo goed zichtbaar op de foto.
  Succes straks met bevallen en geniet van je kindje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto Peet!! Heel speciaal...
  Wat fijn dat je je zo goed voelt. Kan Silke haar nieuwsgierigheid nog wat bedwingen? Heb je het idee dat het elk moment los kan gaan, of denk je dat het nog even op zich laat wachten (een 11-steden-kindje) Dat zou geinig zijn! Tùt foar dyn bùk. (bùkje kan ik nu écht niet meer zeggen!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voel me nog zo goed dat ik ergens denk dat ik de 42 weken nog wel red, maar t kan natuurlijk ook zomaar anders lopen... :-)
  Silke was steeds heel gespannen maar de laatste 1,5 week is ze echt behoorlijk relaxed. Een vriendin van me heeft haar nog een energetische behandeling gegeven en dat heeft haar wel goed gedaan.
  Voorspelling van mr. Peet = elfstedentocht kindje....

  Ik hou jullie op de hoogte en ontzettend bedankt voor de lieve reacties, ga nog even genieten van mijn "stralende" buik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Good luck! Soon the baby will come. I have a near friend that also wait now, 9 days over the date.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad, wat bijzonder! Net als de buik zelf, voor je het weet is hij weg! Vandaag precies twee jaar geleden zat ik zelf in de weeen, mijn grootste meid wordt morgen 2! Hopelijk gaat alles voorspoedig, je zit in ieder geval niet in de 11 steden drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een elfstedentochtkindje gaat het zeer waarschijnlijk niet meer worden...of de vorst moet zich volgende week nogmaals heel hard aankondigen.
  Ik keek net naar buiten en zag dat het volgens mij volle maan is. Dat zijn ook altijd hele mooie momenten voor een bevalling. Dus: Heel veel succes(je kunt het!!)vannacht of anders een lekkere rustige nacht gewenst.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Reacties
  1. Die bal merk ik nu pas op! Hoe speciaal... je hebt veel energie erom heen! Het wordt een speciaal kindje! Geloof me maar!

   Verwijderen